Zadarska cesta 39a, ZATON 23232 Nin zaton-zd@inet.hr

Plaža JAZ - VRULJA

Plaža je šljunčano-pješčana s plitkim ulazom u more koje je idealno za djecu i starije osobe. Uz obalu se proteže šetnica s ugostiteljskim objektima i raznim turističkim sadržajima: restoran, beach i snack bar, trgovine opskrbljene potrebnim rekvizitima za vaš morski odmor, tuševi, kabine za presvlačenje, suncobrani te mogućnost najma ležaljki. Pokraj plaže nalazi se i dječje igralište, a za odrasle je uređena i teretana na otvorenom. U produžetku plaže Jaz postoji i nekoliko popločanih molova koji su idealni za sunčanje, a predvečer pružaju prekrasan pogled na zadarski kanal i nezaboravne zalaske sunca. Ovo mjesto je kao skriveni dragulj gdje u večernjim satima možete uhvatiti prekrasne zalaske sunca.


Plaža PLIŠA - PLOČE

Pješčana plaža u sjeni stoljetnih borova idealna je za obitelji s djecom.

Opskrbljena je svim potrebnim sadržajima: suncobrani i lježaljke, tuševi, kabine za presvlačenje.

Na samoj plaži nalazi se beach bar i dječje igralište, a u neposrednoj blizini nalazi se veliko uređeno parkiralište.Plaža PUNTA

Uz obalu se proteže prirodna kamenita plaža sa plitkim ulazom u more, a na samom početku nalazi se uređeno popločano sunčalište.

Iznad plaže nalazi se borova šuma gdje se možete skloniti za vrijeme najvećih vrućina, stoga je ova plaža idealan izbor za obitelji pružajući miran odmor u prirodi.

Ova je plaža, zahvaljujući kamenčićima, pogodna za djecu koja se mogu zabavljati satima radeći bazenčiće, loveći račiće ili bacajući kamenje u vodu.


Plaža ZATON HOLIDAY RESORT

Plaža koja se nalazi u turističkom naselju Zaton Holiday Rresort nosi Plavu zastavu kao međunarodno priznatu oznaku kvalitete i sadržaja. Plaža je okružena zabavnim parkovima za djecu, bazenima i toboganima te nizom ugostiteljskih objekata. Duga uglavnom pješčana plaža je bez sumnje jedna od najboljih u Hrvatskoj. Savršena za obitelji s djecom, koja mogu graditi pješčane dvorce, slobodno se kupati u plitkom moru, koristiti brojna igrališta i potražiti osvježenje u hladu borova ili na ležaljci ispod suncobrana. Mladi i odrasli mogu birati između raznih zabavnih aktivnosti i sportskih sadržaja. Osim toga, popločan put omogućuje pristup osobama sa invaliditetom. Za vanjske goste, ulaz u Zaton Holiday Rresort se naplaćuje.


Plaža BILOTINJAK

Još jedna prirodna plaža koja se nalazi cca 2km zapadno od mjesta.

Odlikuje se finim pijeskom i čistim morem.

I ova plaža je pješčana i plitka, idealna za djecu i neplivače.

Plaža je zaštićena nekoliko metara visokim pješčanim brežuljkom.

Skrivena je, te se može u potpunosti uživati u prirodnom okruženju.